Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

PONNISTUKSEN JALKAPALLOKOULU KÄYNNISSÄ HAAPIKSEN KENTÄLLÄ

Kesän jalkapallokoulu on käynnissä. Kuutisen kymmentä koululaista perehtyy jalkapallon saloihin kuluvan torstaihin asti Haapaniemen kentällä hyvien vetäjien johdolla.    Nuorimmat koululaiset ovat vasta neljän, mutta harhautukset ja maalit syntyvät jo aikamoisella taidolla.

Tavoitteena aivan pienimmille on totuttaa heidät palloon,  kuljettamaan palloa juosten ja potkaisemaan sitä oikealla tavalla.  Tämä kaikki tehdään leikinomaisesti, kertovat Outi ja Antti, jotka vetävät pienempien ryhmiä.

Vanhempien ryhmissä keskitymme jalkapallon tekniikkaan kertoo Sami, joka on suunnitellut vanhempien ryhmien ohjelman. Samin lisäksi vetäjinä toimivat Ässä, Oskari ja Eino.  Hyvin on mennyt ja tytöt ja pojat kehittyvät silmissä toteaa nelikko.

Ponnistuksen jalkapallokouluun kuuluu tietysti myös ruokailu, josta lapsia kuljettavat mummot ja vanhemmat ovat jo nyt antaneet  seuralle ison kiitoksen. "Aivan ihanaa, että  kouluun kuuluu kunnon ruoka, jolla pieni futaaja jaksaa myös iltapäivän harjoitukset ja omat leikkinsä. "

Jalkapalloharjoitusten lisäksi koulussa , jutellaan hiukan jalkapallon säännöistä ja hyvän joukkuekaverin mallista sekä tehdään MM-kisaveikkaukset. Parhaat tietäjät julkaistaan MM-kisojen jälkeen täällä kotisivuilla ja heidät tietty palkitaan pienillä palkinnoilla.