Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ponnistus järjestää futis- ja liikuntakerhoja Kalliossa, Kalasatamassa, Vallilassa ja Arabianrannassa.  
Sisäkerhoissa ilmoittautuminen on sitova. Peruutustapauksissa veloitamme 20 eur toimistokuluja.  Peruutus on mahdollinen vain heti ensimmäisen kerhokerran jälkeen. 

Futiskoulu Haapaniemen kentällä 8.-11.6.2020
Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Futiskerho ala-aste ikäisille

5.4. sunnuntaina aloitamme uuden kerhomuotoisen jalkapallotoiminnan. Kerran viikossa harjoitellaan kevyesti ja pelataan valmentajan johdolla mutta ryhmä ei osallistu peleihin. Mukaan ovat tervetulleita kaikki jalkapallosta kiinnostuneet tytöt ja pojat taitotasosta riippumatta. Sopii erinomaisesti esim. muiden lajien harrastajille joilla ei ole aikaa osallistua joukkuetoimintaan. Tarpeen mukaan valmentajat jakavat pelaajat tason mukaisiin pienryhmiin. Hinta 39,00 
5.4.-14.6. sunnuntaisin Haapaniemen kenttä klo 13.00-14.00 
Ilmoittautuminen TÄSTÄ
 

FUTISLIIKKARI, Arabia, kevät 

Arabian futisliikkari 2012-2015 syntyneille tytöille ja 2014-2015 syntyneille pojille. Tytöillä ja pojilla omat ryhmät. Sunnuntaisin klo  12-13 Arcadahalli, kyläsaarenkuja 6.

Liikkarissa liikutaan monipuolisesti ja opetellaan futiksen perustaitoja.

Kevätkauden 12.1.-29.3 hinta 79,00 eur.

Ilmoittautuminen TÄSTÄ
Lisätietoja: outi.alakurtti()helsinginponnistus.fiPRINSSI ja PRINSESSAFUTIS
2013-2016 syntyneet tytöt ja pojat tervetuloa!
Futisuran ensiaskeleet Itäisessä kanta-kaupungissa otetaan Haapaniemen kentällä Ponnistuksen Prinssi ja prinsessafutiksessa!  Kerhossa opitaan jalkapallon perustaitoja ja liikutaan monipuolisesti.  Ohjaajina kiitosta saaneet koulutetut valmentajamme. Osallistujat jaetaan ryhmiin iän ja taitotason mukaan. Kerhon hinta sisältää jalkapallon!

Sunnuntaisin klo 13-14.00, 5.4.-7.6.
Hinta 69,00 €  Ilmoittautuminen TÄSTÄ


MONILAJIKERHO, Meilahti
Monilajikerhossa lapsi (5-7 vuotiaat) pääsee tutustumaan useisiin eri lajeihin ko. lajin oman valmentajan johdolla. Kaikissa treeneissä puolet ajasta yleistä monipuolista liikuntaa leikin kautta.  Lajivalmentajat jalkapallo (Ponnistus), Lentopallo (Nale), Paini (Helsingin Haka). Kevätkausi 11.1.-25.4. Hinta 60,00

Lauantaisin Meilahden ala-aste klo 10-11, Jalavatie 6

Tervetuloa!
Lisätiedot: outi.alakurtti()helsinginponnistus.fi
Ilmoittautuminen TÄSTÄ

AIKUISTEN Kuntofutis


Miesten ja naisten kuntofutis ryhmät. Tarkoituksena on kohottaa kuntoa rennolla otteella ja samalla opetella jalkapallon perustaitoja. Siinä sivussa myös koordinaatiokyky, lihasvoima ja liikkuvuus kehittyvät.

M
inkäänlaista aikaisempaa lajiosaamista et tarvitse! Huono peruskunto on erinomainen syy tulla mukaan! (Vanhat peluritkin saavat toki tulla mukaan)
Mukaan tarvitset vain pelikengät ja pallon.

Kevätkausi 4.4-14.6.2020 

Tervetuloa!
Lisätiedot: outi.alakurtti()helsinginponnistus.fi
Ilmoittautuminen ja lisätietoja TÄSTÄ