Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tervetuloa mukaan junnutoimintaan

Junioreissa on mukana viisitoista treeniryhmää, jotka pelaavat pelejä 20-25 joukkueena. Tyttöjen treeniryhmiä on viisi. B-junioreihin eli18-vuotiaisiin asti joukkueita on kaiken ikäisille junnuille, sekä pojille että tytöille. Jalkapallotreenit järjestetään pääsääntöisesti Haapaniemen kentällä.

Lisätietoa joukkueista löydät täältä: tyttöjen joukkueet ja poikien joukkueet. Lisäksi 4-6 -vuotiaille on tarjolla liikuntakerho.

Kausimaksut (kevätkausi 1.1.-31.7. ja syyskausi 1.8.-31.12.) sisältävät mm. Palloliiton pelipassin, vakuutuksen ja seuran jäsenmaksun. Syksyllä 2019 maksut ovat:

2008 ja sen jälkeen syntyneille lasten pelipassilaisille 44€/kk (maksetaan kerran kaudessa 260 €)

2004-2007 syntyneille nuorten pelipassilaisille 52€/kk (maksetaan kerran kaudessa 310 €)

2000-2003 syntyneille nuorten A- ja B-juniorien pelipassilaisille 60€/kk (maksetaan kerran kaudessa 360 €)

 

KAUSIMAKSU SISÄLTÄÄ

  • pelipassi ja AON-vakuutus

  • kenttävuorot ja valmennus

  • turnaukset, sarjapelit jalkapallo ja futsal, talviliiga ja harjoitukset pääkaupunkiseudun alueella

  • seuran jäsenmaksu

  • joukkueen peli- ja harjoittelutarvikkeita

Jos pelaajalla on oma kilpaurheilussa sattuneet vahingot kattava vakuutus, voidaan vakuutusosa vähentää kausimaksusta seuraavasti:

2008 ja sen jälkeen syntyneet, vähennys kausimaksusta 2 €

2004-2007 syntyneet, vähennys kausimaksusta 20 €

2000-2003 syntyneet, vähennys kausimaksusta 70 €

Edellytyksenä vähennykselle on, että vanhemmat lähettävät sähköpostitse  kopion vakuutuksesta ja sen voimassaolosta: toimisto@helsinginponnistus.fi Palloliiton sääntöjen mukaan seura on vastuussa junioripelaajan voimassaolevasta, asianmukaisesta vakuutuksesta.

 

KUVAUSLUPA

Pallojaoston linjauksen mukaisesti jokainen, joka maksaa kausimaksun ja osallistuu näin toimintaan, antaa samalla luvan kuvata pelaavaa ja harjoittelevaa lastaan ja julkaista näitä kuvia Ponnistuksen tiedotuskanavissa (facebook instagram ja kotisivut). Nimiä ja henkilötietoja ei julkaista.

 

TIETOTURVA

Pelaajarekisteriä, pelipassia ja vakuutusta varten Ponnistus kerää tarpeelliset henkilö- ja yhteystiedot. Tähän velvoittaa yhdistyslaki. Henkilötunnuksia emme kerää. Tarpeettomaksi käyneet tiedot tuhotaan. Tietojen käsittelijä on seuran johtokunnan nimeämä rekisterivastaava, joka toimii vaitiolovelvollisuuden alaisena.

 

Otamme uusia pelaajia kaikkiin joukkueisiin. Voit tulla mukaan milloin tahansa ja harjoitella joukkueen mukana kuukauden ilman maksuja tai muita velvoitteita!

 

 

Kuva: Heli BackmanKuva: Heli Backman

 Kuva: Hesa Cup 2018 avajaiset