Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

PONNISTUKSEN NAISTEN JOUKKUEEN VALMENTAJA


Ponnistuksen kevätkaudella 2019 pelaamisen aloittava naisten joukkue on saanut päävalmentajan. Pestin otti vastaan Vesa Hellgren. Vesa on tuttu näky tyttöjen ja naisten pelikentillä ja arvioiden mukaan osaava ja asiallinen kaveri. Vesa on viime  vuosina työskennellyt HIFK:n naisjoukkueiden kanssa.

Vesan tueksi etsitään vielä kakkosvalmentaja-huoltajaa. Joukkueenjohtajan tehtäviä hoitaa Reijo Sormunen. Kotikenttänä toimii Haapaniemen kenttä.

Joukkue aloittaa keväällä 2019 sarjataipaleensa Helsingin piirin nelosessa. Toiminta on tavoitteellista ja ajan myötä on tarkoitus nousta ylöspäin. Aikuisten joukkuetoiminnalla täydennetään Ponnistuksen jo hyvässä vauhdissa oleva junioriputki siten, että myös tytöt voivat pelata raitapaidassa koko ikänsä.

AVOIMET TREENIT JOULUKUUSSA
Joukkeelle järjestetään joulukuussa kahdet avoimet harjoitukset. Päivät ja ajat ovat sunnuntait 9.12 ja 16.12 kello 11-12 ja paikka Haapaniemen tekonurmi. Harjoituksiin ovat tervetulleita kaikki halukkaat.

Varsinaisesti joukkue aloittaa säännölliset treenit 2019 vuoden puolella. Mahdollisimman paljon treenataan Haapiksella, mutta tarpeen vaatiessa vuokrataan myös futsalsaleja.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Reijo Sormuseen:
reijo.sormunen (at) helsinginponnistus.fi